2012.11.18.

Kiállítási eredmények Dániából

Kennelünkből kikerült kiskutyáink közül először Headtheway's Janis Joplin "Sabby" vett részt kiállításon, ráadásul Dániában, ahol azonnal Baby Best in Show címet szerzett :)

Nagyon- nagyon büszkék vagyunk rád! :)

Köszönjük szépen a tulajdonosnak Lotte Höhrmannak a lelkesedést, és hogy ilyen jól gondját viseli a mi kis szépségünknek :)

 

 

2012.09.16.

Pápa CAC

 

Vincével csodálatos napot töltöttünk Pápán, ahol CAC kiállítást rendeztek. Vince munka osztályban indult, ahonnan elöbb CAC, majd Fajtagyöztes címet nyert, és a nap végén a Best in Show programban Best of Groupnak választották, ami azt jelenti, hogy benne volt a kiállítás 10 legszebb kutyájában!!! :)))

Fantasztikus érzés volt saját tenyésztésü kutyával saját kézben ide eljutni.

Nagyon szépen köszönjük a képeket Kádár Esztinek.

Vincét kozmetikázta: Hegyi Kata

Bíró: Vázsi-Balogh Zsuzsanna

 


2012.08.13.

Megszülettek a kiskutyáink!!!

Hétfőn éjjel megszülettek Emma és Enzo kiskutyái. Emma 10 hatalmas kiskutyának adott életet. 7 kislánynak és 3 kisfiúnak.
A legkisebb kiskutya 375 grammal, a 3 legnagyobb pedig 500 gramm feletti súllyal született.
2012.08.11.

HRK Munkavizsga, Debrecen

Csodálatos hétvégén vagyunk túl. Artúr és Vince elsö almunk két kutyája teljesítette a munkavizsgát. A kutyák szuperül mentek és Vince 91/100 ponttal az elsö helyet szerezte meg, míg Artúr 71/100 ponttal szintén sikeresen teljesítette a feladatokat.

Semmi nem tölt el minket nagyobb büszkeséggel, mint amikor látjuk, hogy amit várunk egy alomtól, az beigazolódni látszik.

Megérte a befektetett munkát! Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Fotó Sopron WT, Urbán Ádám Gundogphoto

 

 

2012.03.25.

MLRK Working teszt, Gyömrő

Vincével a mai napon a gyömrői working teszten vettünk részt, ahol sok bírói dicsérettel E osztályban 2. helyet ért el kitünö minösítéssel (75/80 pont). Ugyanitt Vince alomtestvére Artúr 3. helyen végzett minösítés nélkül.

Bírók: Török Zsolt, Eszli Katalin, Eszli László, Pejó Nikolett

Köszönjük! :-)

 

 

2012.03.14-18.
Vadászkutyás tábor, Hajdúszoboszló

Ismét csodálatos napokat töltöttünk Hajdúszoboszlón az Erdös házaspár által szervezett vadászkutyás táborban, ahol mind a kutyák, mind a gazdik nagyon jól érezték magukat, és rengeteget fejlödtek. Kiváltképp köszönjük az érdekes feladatokat :-)

Pár kép felkerült Vince galériájába is :-)

Köszönjük a képeket Kádár Eszternek! :-)

 

 

2012.03.03.
Working teszt, Sopron

Vincével részt vettünk a soproni WT-n, ahol stabil teljesítménnyel E osztályban 12 kutyából a 8. helyen végzett, jó minősítéssel.

Bírók: Böszörményi Andrea, Stefan Bollen

Fotó: Urbán Ádám Gundogphoto

Köszönjük!